Selecteer provincie

R & H Drukkerij

Details

Adres
Broekdijk 40/E
4041CW Kesteren
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Uw boodschap. Daar draait het om. Die willen we bij R&H Drukkerij zwart op wit zien. Haarscherp. Daarbij beperken we ons niet tot bepaalde formaten of uitvoeringen. Natuurlijk brochures. Natuurlijk huisstijldrukwerk. Maar ook creatieve mailings. Knallende posters. Of praktische planborden.

Als u familie hebt én iets te vieren, dan is t tijd voor drukwerk. Een trouwkaart, een geboortekaart, een jubileumkaart of een uitnodiging. Hoe dan ook, kies voor de kaart die bij u past. Kies voor het drukwerk waaruit uw persoonlijke smaak en levensstijl blijken. Kom naar R&H Drukkerij en vraag vrijblijvend naar de uitgebreide collectie. Kiezen kost tijd. Wat ons betreft, neemt u de voorbeeldcollectie mee naar huis. Dat is wel zo prettig. Een feestelijke aangelegenheid? Aan R&H Drukkerij zal t niet liggen.
Maak meteen een afspraak!

Inkt doet wonderen. Het brengt goed nieuws en slecht nieuws. Het doet stof opwaaien. Het roert snaren. Het beweegt mensen. Inkt spréékt. Al eeuwen geleden schilderden statige monniken statige letters in al even statige boeken. Totdat eenvoudige drukpersen dit monnikenwerk overnamen. De wereld veranderde dankzij een nieuw ambacht. En nog steeds doet inkt wonderen, dankzij het werk van de drukker. Het is meesterwerk. Want het beste drukwerk wordt niet gezien. Inkt is een middel. Alleen de boodschap wordt gezien en onthouden. Úw boodschap ­ dáár gaat het ons om.
Wat wilt u vertellen?

Wat is uw boodschap? Zeg het met kleur. Zeg het fullcolour. R&H Drukkerij print en plot in iedere oplage. Posters, banners, scripties, werkstukken, fotocollages, reproducties, folders, leaflets: benut de kracht van kleur en formaat. Waarom niet meteen gepersonaliseerd?