Selecteer provincie

Nolin Uitgevers

Details

Adres
Rembrandtlaan 5
9601XA Hoogezand
Groningen
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
receptie@nolin.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Nolin Uitgevers is een uitgeverij, gevestigd in Hoogezand in Groningen. Nolin Uitgevers staat tevens bekend als Binnenhof Projecten B.V. Nolin Uitgevers is gespecialiseerd in het uitgeven van tijdschriften en magazines, waarin verschillende bedrijven adverteren. Deze bedrijven zijn gevestigd in heel Nederland. De uitgiftes zien zowel op brochures, ad hoc uitgaven en projectmatige publicitaire uitingen. De klanten van Nolin zijn voornamelijk actief als maatschappelijke organisaties. Deze maatschappelijke organisaties zetten zich onder andere in voor dieren en gehandicapten.

Nolin Uitgevers heeft een sponsor publicatie concept ontwikkeld, waarbij deze maatschappelijke organisaties voor de eerste keer geheel kosteloos een bepaalde uitgave door Nolin op kunnen laten zetten en kunnen publiceren. Dit komt ten goede van verschillende maatschappelijke doelen. Nolin werkt samen met verschillende stichtingen, om deze maatschappelijke doelen te steunen, zoals:

- Wensstichting Oppepper 4 All
- Stichting Sportbelang SGK
- Kinderinternet de Surfsleutel
- Stichting Pesten op de Werkvloer
- Vereniging Hartsdromen.nl
- Stichting Veilig Onderwijs
- Stichting Dierennood
- Stichting Tegenkracht
- Stichting Heppie
- Stichting Hart in Actie

Nolin Uitgevers gaat een samenwerking aan met deze maatschappelijke organisaties, die voornamelijk bestaan uit verenigingen en stichtingen. Hierdoor kan er zeer specifieke informatie over deze vereniging of stichting in de brochure of het magazine van Nolin worden gepubliceerd. De werkwijze wordt gefinancierd en verzorgd door Nolin Uitgevers zelf. Nolin heeft hiervoor een professionele studio en een goede samenwerking met een drukkerij, waardoor het de brochure of het magazine snel kan worden afgedrukt en kan worden verspreid.