Selecteer provincie

Fotogoed BV

Details

Adres
Kard. de Jongstraat 91
5554RC Valkenswaard
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

FotoGoed B.V. is een jong en dynamisch bedrijf met specialistische kennis en kunde op het gebied van digitaal printen en afwerken. De directie en zijn voornaamste drukkerij kunnen bogen op jarenlange ervaring in de verkoop en productie van digitaal drukwerk en bijbehorende software.

Wij bieden gratis softwarepakketten offline, online, PDF uploader, Lightroom module, etc. voor het ontwerpen en bewerken van fotoproducten van perfecte kwaliteit. Maak een fotoalbum in hardcover, softcover of met spiraal of geniet in de vorm van een tijdschrift, losse geperforeerde fotobladen, jaar of verjaardagskalender , foto op canvas of hout, blok, forex, plexiglas of aludibond, wenskaarten, visitekaartjes, tuinposter of fotoposter of één van onze vele andere fotoproducten of cadeaus en niet te vergeten ons alom bekende maatwerk op uw computer en verstuur het bestand vervolgens naar de fotoservice van FotoGoed.

Drukken, binden en verpakken van het product gebeurt op professionele wijze en het verzenden van de bestelling geschiedt binnen twee tot zeven werkdagen (afhankelijk van het product) naar ieder adres in Nederland, België en Duitsland. Op verzoek verzenden wij zelfs wereldwijd, u kunt contact opnemen met onze klantenservice (klant@fotogoed.nl) voor de actuele tarieven. Elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 12:00 en 18:30 uur op nummer: +31 (0)407114298 (Nederland) en +32 (0)14 388006 (België) en doorgaans 24/7 per email te bereiken.